Συστατικά : Φύλλο (αλεύρι σίτου σκληρό, ηλιέλαιο, ζάχαρη, αλάτι, νερό)
Γέμιση (ρίγανη, ντομάτα, πιπεριά πράσινη και κόκκινη, πουρέ πατάτας, ελιά πράσινη).
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΣΟΓΙΑ, ΣΗΣΑΜΙ & ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
Διαδικασία Ψησίματος: Το προϊόν ψήνεται ΧΩΡΙΣ να αποψυχθεί στους 175-180 C για 45-60 λεπτά περίπου, ανάλογα με τον φούρνο. Στα πρώτα 15′ χαράσσεται στα σημεία που είναι ήδη κομμένη για να ψηθεί και το εσωτερικό της.
Παρασκευάζεται στην Ελλάδα